Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Andra droppar

En flaska från Gotlands Bryggeri bär alltid på en balanserad smakupplevelse. Oavsett om det är öl eller destillerade drycker. Det är samma kärlek till smakerna, hantverket och kvaliteten som driver oss. Bara innehållet i flaskorna skiljer sig åt.

En klassisk italiensk Amaro i gotländsk bittersöt tappning. Den innehåller över 30 örter – de flesta med gotländskt ursprung. Basen av destillerad, fatlagrad öl ger den nästan svarta likören en komplex och avrundad smak att avsluta en måltid med, eller inleda kvällen med.

ART N° 8681201

En akvavit med tradition och hantverk i smaken. Saltörens Akvavit har fått sitt namn efter den person som bereder surströmmingen. Tonerna av dill, kummin, anis, fänkål, koriander och blodapelsin gör den perfekt till både julbordet och våra traditionella, inlagda delikatesser.

ART N° 8661302

East London Liquor Companys Premium Gin Batch No 1 är den bästa gin vi någonsin smakat. Därför har vi tagit den till Sverige. Kombinationen av de klassiska enbären, den kinesiska kanelen och det lite bittra Darjeelingteet och blodgrapefruktskalet i kryddningen ger ginen en helt unik smak.

ART N° 3101

En självklarhet på julbordet. Med en kryddning av kummin, dill, nejlika, stjärnanis, pomerans och så klart destillat av öl lagrad på ekfat, är vår julakvavit en fröjd till både sill och lax. Till julkänslan bidrar också bärnstenstonen och den örtaromatiska doften.

ART N° 8624102